FAQ Yale Linus

Hur kan jag fjärrstyra mitt Linus?

Yale Access-appen ansluter sömlöst via den bästa tillgängliga metoden, genom att automatiskt välja Bluetooth eller WiFi. Öppna appen och gå till ditt lås – sedan sköter Yale Access-appen resten.

Hur fungerar automatisk upplåsning på Linus (Auto-Unlock)?

Automatisk upplåsning (Auto-Unlock) är en av de mest populära och unika funktionerna för smarta lås. Dörren låses upp automatiskt när du kommer hem, utan att du behöver ta fram telefonen eller nycklarna.

Behöver min låscylinder bytas ut?

Om du har ett lås med skandinavisk profil på din dörr, tillhandahåller vi komponenter som gör att Linus-produkten i de flesta fall kan skruvas fast direkt på befintligt låshus.

Hur många hus och enheter kan jag ha kopplade till mitt konto?

Tekniskt sett kan hur många hus som helst vara kopplade till ett Yale Access-konto. Om du har flera hus kan du skapa nycklar för alla dessa i Yale Access-appen. För varje hus som läggs till utökas listan med nycklar i din nyckelring, och du måste scrolla för att hitta dem. Du kan också lägga till hur många lås som helst till ett hus.

Hur enkel är installationen?

Yale Linus® Smart Lock är konstruerat för att erbjuda enkel och smidig installation. Det innebär att man inte behöver borra i dörren, och steg-för-steg-instruktioner medföljer. Låset kan installeras på mindre än 3 minuter på en kompatibel cylinder.

Kan låset kopplas till andra smarta produkter från Yale?

Om du har ett Yale SR- eller Sync-larm kan det kopplas till valfritt Yale Smart Lock via Yale Access-plattformen. Det innebär att du kan ställa in systemet så att larmet automatiskt avaktiveras när du låser upp dörren.

Kan jag använda något annat för att låsa upp, t.ex. kort, nyckelbricka, kod?

Ja. Du kan använda virtuella nycklar via Yale Access-appen och kod via Yale Smart Keypad. (Du kan även använda mekanisk nyckel som backup.)

Vilka tredjepartsintegrationer stödjer Linus® Smart Lock?

Yale Linus® Smart Lock kan integreras direkt i Apples HomeKit-system.

Med en Yale Connect Wi-Fi Bridge kan du också ansluta det till webbaserade integrationer som möjliggör röststyrning, till exempel Amazon Alexa, Google Assistant, AirBnB och IFTTT.

Kan jag integrera min Yale Linus med smarta hem lösningar?

Ja. Du kan integrera din Yale Linus med smarta hem lösningar. Det gör du genom applikation Yale Access. Fungerar för närvarande med Apple Homekit, Google, Alexa (Amazon), Airbnb, IFTTT och Philips Hue.

Yale Linus